A TSUBAZO család kiváló minõségû késsorozat profiknak, melyet Seki Cityben, Gifu prefektúrában, Japán leghíresebb evõeszközgyártó területén gyártanak, és minden kést nemzedékrõl nemzedékre öröklõdõ, szakképzett kézmûvesek éleznek meg kézzel, ezáltal kiemelkedõ minõségûek és tartósak.
Az erõs és precíz konyhai kések különbözõ felhasználási célokra kaphatók.
A csomag tartalma:
- 1 db HH01/17.5 Santoku általános séfkés,
- 1 db HH02/18.5 Gyutou kés húsok-,
- 1 db HH03/16.5 Deba kés halak- és
- 1 db HH05/17.5 Nakiri kés zöldségek elkészítéséhez fejlesztve.
Kiváló választás mindazoknak, akik minõségi és könnyen kezelhetõ, professzionális specifikációjú késeket keresnek.
(DUE CIGNI)